Finnish Bay päätapahtuma lähestyy

Joni Ahola
20.11.2015

Tunnelmia viime keväisestä finaalista jonka voitti Mussalon Joni
Tunnelmia viime keväisestä finaalista jonka voitti Mussalon Joni

Kotkassa pelataan Finnish Bay Superfinaali Finnalistin biljardisalilla 12.-13.12. Osa on jo varmistanut paikkansa superfinaaliin, mutta kaksi turnausta on vielä jäljellä - Haastajasarjan kilpailu 28.11. ja kaikille avoin HCP turnaus 5.12. - molemmat Kotkan Finnalistilla.

Vuoden loppuun mahtuu vielä paljon Pool Actioniä Itäisellä maapallolla!! Pietarissa on jo pelattu kaikki neljä karsinta kilpailua joulukuun Superfinaalia ajatellen. Moskovassa pelataan viimeinen karsintakilpailu nyt lauantaina 21.11. ja suomessa meillä on jäljellä vielä kaksi kilpailua - 28.11 Haastajasarjan turnaus Kotkassa ja 5.12 HCP turnaus joka pelataan myös Kotkassa.

Finnish Bay turnauksen pointtina kiitää eteenpäin ajatus useamman eri taitotason kohtaamisessa upeassa finaalitapahtumassa yhdessä ja luonnollisesti paikallisten karsintojen tuoma dramatiikka ja urheilullisuus antaa omaa suolaansa peleihin. 

Superfinaalissa Kotkan biljardisali Finnalistilla 12.-13.12. kohtaavat siis Pietarista, Moskovasta ja Keravalta sekä Kotkasta mukaan karsinnoista läpi lyöneet pelaajat - neljän eri taitotason mukaan. Finaalit pelataan kahdessa eri osassa joista ensimmäinen on lohkovaihe, jossa kunkin maan karsinnoista läpi päässeet kohtaavat omassa lohkossaan. Esim. Non-Pro lohkolaiset pelaavat vastakkain ja True Amateur lohkon pelaajat pelaavat vastakkain.

Lohkojen jälkeen siirrymme 16-cup vaiheeseen josta kaikki jatkavat taitotasosta riippumatta vastakkain - tosin tasoituksin jotka määritellään kolmen paikan vetäjän yhteisen palaverin pohjalta. 

Kahdeksalle parhaalle on luvassa pokaalit, vähintään neljälle parhaalle rahaa ja voittaja kuittaa vähintään 1000 €!!

Luvassa on värikäs tapahtuma jossa varmasti riittää kansainvälistä tuntumaa ja huumaa!

Tule mukaan ja varmista paikkasi itäisen Suomen kovimmassa sarjassa!! Mukanahan on jo Suomesta:

Casper Matikainen
Markus Leppiaho

Sasu Raudas
Juho Nykänen

 

Terveisin Juho Nykänen / Finnalist Oy Kotka

 

Liitteet